Geschiedenis

 

In 2007 is AQ-Group opgericht met als doel professionele montage- en onderhoudsservice te leveren aan petrochemische bedrijven in de regio Rotterdam. Inmiddels zijn we flink gegroeid en zijn we ook actief in de offshore branche, scheepsbouw en zware constructiebouw. In plaats van regionaal, werken we nu internationaal.

Centrale verbindende factor tussen de verschillende markten is ons specialisme om prachtige componenten, constructies en leidingsystemen uit zowel koolstofstaal en RVS te maken. Kwaliteit en flexibiliteit zijn daarbij onze speerpunten. Onze 24/7 call out service is bijzonder populair bij onze klanten. Zij bellen, wij springen in de auto om problemen op te lossen!

Behalve de spoedzaken die via onze call out service lopen, plegen wij ook structureel onderhoud aan de procesinstallaties van onze klanten op basis van bijv. onderhoudscontracten of geplande stops.

Ondanks onze groei zijn we qua cultuur een echt familiebedrijf gebleven. Bij ons heerst echte teamspirit. We klaren de klus samen! 

Tevreden klanten, dat is ons doel. En eenmaal klant bij AQ-Group, is eigenlijk voor altijd klant! Door onze platte organisatie, hebben we weinig overhead en zijn we uiterst concurrerend in onze prijzen. Daarnaast beschikken we over alle kwalificaties die klanten aan ons stellen zoals ISO 9001, VCA* etc.

Veiligheid is een zeer belangrijk aandachtspunt in onze bedrijfsvoering. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. 

 

Omhoog