Over AQ

AQ-Group is een onafhankelijk, jong en dynamisch multidisciplinaire industriële groep die klanten in binnen- en buitenland ondersteunt bij het uitvoeren, opvolgen en beheren van industrieel onderhoudswerk.


AQ-Group beheerd verschillende bedrijven:

AQ-MATCH B.V. is een specialistisch uitzendbureau in techniek, dat garant staat voor topkwaliteit voor werkzoekenden en opdrachtgevers die vacatures in de techniek zoeken of willen uitzetten. Doordat kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel staan, kunnen wij ons al jarenlang rekenen tot de top van leveranciers in technisch personeel.

Als uitzendbureau in techniek vindt u bij ons onder andere vacatures in elektrotechniek, installatietechniek en vacatures in metaalbewerking (mechanical). Waar u ook naar op zoek bent, AQ-Match zorgt voor de perfecte match tussen werkzoekende en opdrachtgever. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren, opleiden van technisch personeel en nog veel meer!

Wij zijn aangesloten bij de NBBU en wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd. Tevens beschikken onze monteurs over een VCA certificaat, hebben zij een VOG verklaring en zijn zij NEN3140 gecertificeerd.

 

AQ-PROJECTES B.V. is uw partner in technische services en complete projectondersteuning. We bieden onze klanten een breed scala aan diensten voor projectondersteuning en turnarounds, inclusief management, planning en werkvoorbereiding. AQ-Projects staat bekend als een betrouwbare en betrokken partner en heeft een uitstekende reputatie op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Een bedrijf dat de klant centraal stelt en u adviseert.

AQ-Projects staat voor denken en doen, we leveren geïntegreerde oplossingen waarbij de veiligheid en kwaliteit van arbeid altijd voorop staat. We zijn trots op de kwaliteit en vaardigheden van onze medewerkers. Onze professionele projectteams hebben een flexibele en doelgerichte houding. Het doel is om klanten te ondersteunen bij het verbeteren van hun prestaties en het verlagen van hun kosten. AQ-Projects is een ISO 9001: 2008 en VCA * 2008 / 5.1 gecertificeerd bedrijf.

 

Omhoog